söndag 5 november 2017

Pang bom 8-2

Hemmastarka Väsby bjöd på riktigt hockeygodis idag när man vinner med 8-2 mot Hanviken.

Oj vilka två första perioder. Gasen i botten från början och Väsby gav aldrig Hanviken en chans trots att de reducerade två gånger om, 2-1 och 3-2. Väsby som för första gången (?) mönstrade fyra hela lines spelade med hög intensitet i princip hela matchen men framför allt i de två första perioderna.

Vi på läktaren vet ju alltid bäst och hittar alltid saker att gnälla över men idag var det svårt och jag måste be om att få återkomma på den punkten...

Det var en grym insats av hela laget men några axplock att uppmärksamma:
Holmblad fyra (!) mål
Comebackande Lundin fyra (!) assist
Pellfolks 2-0 mål var riktigt läckert
Sörgardts framspelning som friställde Sandberg till 3-1
Ryttar bra igen (92%) och hade inte mycket att göra på målen.
Finns mycket mer men hänvisar till Väsbys matchreff som brukar få med det mesta.

Sammanfattningsvis riktigt kul att se insatsen idag och hoppas att man kan hålla i det här på bortaplan för nu väntar två viktiga bortamatcher, mot Nacka som vann idag igen och sedan VBK.

***
Nacka vann, som sagt, idag mot VBK 2-4 där Nacka avgör sent med två mål i sista minuten. Viktig streckmatch på onsdag då Nacka möter Väsby i Nacka ishall
***
Huddinge gjorde processen kort mot Sollentuna och efter 6-1 i första perioden var matchen över som till slut blev 10-1
***
Wings hade 1-1 hemma mot Visby inför tredje men orkade inte stå emot där Visby vann tredje med 3-0 och således matchen med 4-1
***
Igår bortavann Nyköping mot Hammarby med 2-4 där man hade en 0-2 ledning efter endast 40 sekunder!