söndag 19 november 2017

Förlust mot Wings

Väsbys tredje raka förlust kom ikväll mot Wings som vann rättvist med 3-0.

De som såg matchen mot VBK såg ungefär samma Väsby idag med skillnaden att Wings var en bättre motståndare och spelade ungefär som man trodde de skulle göra innan serien satte igång. Bara att gratulera Wings, well played.

Väsby är två lag i ett.
Ett på hemmaplan, i grönt ställ, som spelar med ett härligt självförtroende, aggressivt, initiativrikt, vill mycket och åker massor med skridskor. Sedan har vi det andra laget i vitt ställ, på bortaplan, lågt självförtroende, ängsliga, hoppas någon annan kan ta initiativ, att någon annan gör det lilla extra osv.

Nu tror jag tränare och spelare löser det här även om det börjar se tight ut för vi som sett Väsby, framförallt hemma, vet att kapaciteten och kunnandet finns. Gäller ”bara” att hitta nyckeln för bortaspelet.

Nu hade man flyt med resultaten igen och får tacka SHC, HIF och Visby för deras insats.

***
SHC som luggade Valbo på alla tre poäng trots ett 0-2 underläge efter första perioden och där ett 60% pp var nyckeln till segern. Valbo och Väsby som ligger på samma poäng och exakt samma målskillnad (53-44).

***
Nyköping kvitterade till 2-2 i boxplay med mindre än tre minuter kvar av tredje mot Visby. Visby tar sedan bonuspoängen i förlägningen och vinner med 2-3.

***
Vallentuna tog en fin skalp hemma mot Hudiksvall via 4-1.

***
Huddinge vinner komfortabelt mot Hanviken med 3-0. Hanviken som bytt tränare och numera har Bobo Simensen och Zabel i båset.

***
Hammarby besegrade i lördags Nacka med 4-3 i en svängig match.

Hammarby som har fått bra vind i sitt segel och är nästa utmaning för ”bortaVäsby”. En onekligen väldigt viktig match för Väsby som måste börja ta poäng nu.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar