fredag 10 november 2017

Tre sköna poäng i Nacka

Väsby hämtade hem tre viktiga och sköna poäng från Nacka!

Zerohockey kunde pga av en ”upper body injury” (nåja i alla fall en rejäl förkylning kryddad med feber) tyvärr inte på plats se när Väsby krigade hem tre poäng.

Starkt att vinna en så viktig match borta och visar också på en bredd i laget när andra spelare stiger fram och spelar avgörande roller jmf med föregående match, bortsett från Lundin (1+1) som visade framfötterna igen. Känns som att alla fyra lines är ett potentiellt hot nu vilket är ytterligare en dimension jmf med laget förra säsongen.
Ryttar (96,3%) är stekhet och ger verkligen laget möjlighet att vinna matcher.

I övrigt förlorade de tre närmast jagande lagen och eftersom Wings vann borta mot Valbo blev det ett avancemang till fjärdeplats. Närmast väntar en svår bortamatch mot Vallentuna.

***
Wings som överraskande vände ett 0-2 underläge till vinst med 4-2 borta mot Valbo. Starkt av Wings och vi hoppas den här vinsten kan vända deras negativa trend. Valbo som därmed åkte på sin tredje raka förlust.

***
Huddinge gjorde som vanligt vad de behövde för att vinna och den här gången borta mot Nyköping (1-4). Dom är bra och det ska bli kul att se vad de kan göra i allettan när de förmodligen är mer toppade.

***
Sollentuna som fyllt på med några spelare tog sin andra vinst för säsongen genom att hemma besegra Vallentuna med 4-2. VBK vinner skotten med 43-19 men när Benjamin i SHC målet räddar 41 av dessa blir det en blygsam fjäder i hatten.

***
Hanviken inkasserade sin sjunde raka förlust mot Hudiksvall som inte hade några problem med att hämta hem tre poäng via 0-4 i Tyresö ishall.

***
Idag tar Visby emot Hammarby.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar