onsdag 15 november 2017

Förlust mot Hudiksvall

Väsby förlorar hemma mot Hudiksvall med 2-4 där sista görs i tom bur.

Väsby gör en mycket bra insats ikväll, i mina något partiska ögon, hade det inte varit orättvist om Väsby fått med sig alla poäng. Väsby öppnade som vanligt i ett ursinnigt tempo och belönades efter 2.58 med 1-0. Hudiksvall kvitterar i pp där ett skott som skulle gått långt utanför tar på en Väsbyback och styrs i mål, helt otagbart för en i kväll mycket bra spelandes Ryttar.

2-2 inför tredje där Väsby trummar på riktigt bra och skapar chanser men där Hudik i ett av få anfall kan ta ledningen med 2-3, där det såg lite tafatt ut i försvaret.

Det var två bra lag ikväll i en ganska underhållande match. Väsby hemma är bra och inget lag går säkert i Vilunda, kan man bara få med sig den här inställningen i bortamatcherna kommer det gå vägen men det är väl lättare sagt än gjort.

Av de tre jagande lagen tog Nacka full pott, Nyköping två poäng och Valbo nollades.
Viktig och tuff bortamatch på söndag mot pånyttfödda Wings.

***
Valbo som hade Huddinge i brygga med en 3-1 ledning i mitten av andra men där Huddinge tryckte till lite på gasen och vände på matchen och vinner med 4-5.

***
Hanviken har det fortsatt tungt och inkasserade sin nionde raka förlust hemma mot Hammarby med 2-5.

***
Nacka vinner hemma mot Wings med 4-3 där man har en 3-0 ledning efter 13 min i första. Wings gnetar på men får in sitt sista mål endast sex sekunder innan slutsignalen och får aldrig riktigt möjligheten att kvittera. Derby mot Väsby på söndag som säkerligen kommer bli sevärt.

***
Nyköping och Vallentuna blev en jämn kamp där Nyköping avgör i slutet på förlängningen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar