söndag 12 november 2017

Väsby förlorade två poäng

Väsby förlorar borta mot Vallentuna med 5-4 efter förlängning.

Väsby slarvar idag bort två poäng och matchen förloras i princip när Väsby släpper in VBKs reducering till 1-2. Innan dess skapade inte Vallentuna speciellt mycket men när hela laget ville framåt och göra 0-3 glömmer man liksom bort att någon måste säkra hemmåt och Lundqvist i Vallentuna kan åka solo från egen planhalva och enkelt lägga in reduceringspucken. Innan dess hade Väsby radat upp en hel del klara målchanser. Efter det, i tredje perioden, är man inte riktigt ”där” och bjuder in VBK som inte är sena att tacka och ta emot. Väsby lyckas dock rädda en poäng genom att ta ut målvakten och kvittera med 15 sekunder kvar. I förlängningen ser det ut som det gjorde i tredje perioden varför avgörandet inte kom som någon större överaskning.

Svårt att ge någon godkänt men tror inte Östman var inne på något mål bakåt och Holmblad gör 3 (2+1) poäng.

De här är de viktigaste matcherna att vinna och att kunna motivera sig inför dvs matcherna mot de lag man ska, och borde, ha bakom sig i serien. Tyvärr är det inte så enkelt men något man måste jobba med om man vill spela mot gräddan av sveriges div 1 lag i nästa serie.

Nästa match mot obesegrade och teoretiska serieledarna, Hudiksvall. Kommer bli sevärd och kul om det blir bra tryck i hallen!

***
Hudiksvall som inte hade några problem att vinna hemma mot Nacka med 4-1 och iom Huddinges första förlust blir man serieledare om man vinner hängmatchen.

***
Huddinge som inkasserade sin första förlust i toppmötet mot Visby, 4-5. En förlust som egentligen inte betyder något mer än att Visby säkerligen fick lite råg i ryggen tills de möts igen i allettan.

***
Wings tar sin andra raka seger och tredje totalt när de vinner hemma mot Hanviken med 6-2. Hanviken som därmed inkasserar sin åttonde (!) raka förlust.

***
Valbo vinner borta mot Hammarby med 1-4 där de två sista målen görs i tom bur. Hammarby lyckas med bedriften att snacka till sig en utvisning i samband med en annan utvisning varför man får spela 3 mot 5 iställer för 4-5, vilket Axman tackade för och gjorde avgörande 1-2.

***
Sollentuna knep en poäng mot Nyköping genom att kvittera 12 sekunder innan full tid i spel 6-4 och sedan förlora på straffar 2-3.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar