söndag 10 december 2017

Väsby klart för allettan

Väsby klara för allettan, igen!

Grattis Tom, Markus, Viktor, spelare och klubben! Ett metodiskt arbete har till slut belönats med ett avancemang och möjligheten att mäta sig mot de bästa Hockeyettanlagen i Sverige.

Visst har det varit lite oroligt på vägen (från läktarhåll, nåja från mig iaf) och när tränarduon, precis som förra säsongen, likt en pappegoja upprepat att de forsätter jobba och tro på processen. Vanligtvis är det ett svar man tar till för att köpa sig tid och ofta leder det egentligen inte till någon märkbar förändring.
Väsbys tränarduo verkar dock ha en tydlig idé som de jobbar efter och likt förra året blir det defacto bättre och bättre. Det är onekligen något speciellt med dessa herrar som tillsammans med sportchefen gör ett fantastiskt arbete.

Grundserien blir nästan som en utbildningstid för de unga spelarna som kommer från juniorspel för att bli så förberedda som möjligt inför allettan samtidigt som det inte är helt enkelt att ta sig dit, men den balansen har man alltså klarat återigen!

Klubben med Tom Tärnström i spetsen håller på att etablera Väsby som det självklara valet för lovande spelare i stockholmsområdet, där de får möjlighet att fortsätta utvecklas i en bra miljö och samtidigt få mäta sig med de bästa i Sverige. (kommer snart med ett kort inlägg som berör det)

Nu ska det bli hur kul som helst att se Väsby mäta sig med de hajpade lagen från södra serien!

Hoppas många Väsbybor belönar laget med sin närvaro i hallen och ger sitt stöd och uppskattning för det de gjort och kommer försöka göra.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar