söndag 15 oktober 2017

Väsby regerar i Vilunda!

Väsby besegrar Huddinge efter straffar med 3-2

Två riktigt bra avslutande perioder räckte till oavgjort med mersmak mot Huddinge. Efter första perioden där Huddinge sköljde över Väsby i våg efter våg var det endast en briljant spelandes Ryttar som gjorde att det bara stod 0-1 på tavlan. Men precis som i matchen senast så kommer laget ut till andra och vänder på steken och när tredje perioden är slut så hade det inte varit orättvist om Väsby fått med sig alla poängen.

Ryttar, som sagt, strålande och kedjan med Holmblad, Gozzi och Lunberg stod för båda målen framåt där det första var en styrning av Holmblad i den högre skolan där han styr in pucken som kommer i knä eller lårhöjd, sjukt snyggt och skickligt. I övrigt en riktigt bra laginsats där alla bidrar.
Konstaterar också att Väsby gör båda sina mål i spel 5-5 och Huddinge gör båda sina i pp.

***
Nacka! 7-1 mot SHC. Nacka verkar inte begripa att de skulle vara slagpåsar och kölaget i serien.
SHC har det riktigt jobbigt nu och möter Wings i ett bottenmöte på onsdag.

***
Vi får se hur Hanviken hanterar svackan (?) de verkar hamnat i nu när motståndarna tar laget på allvar. 0-4 mot Nyköping/Gripen idag där man här kan se highlights.

***
Rönnelöw och Hammarby luggar Hudiksvall på en poäng och förlorar på straffar3-2. Hammarby som enligt bloggaren Dragskott jagar Bobo Siemensen.

***
I norrortsderbyt och tillika bottenmötet fick Vallentuna med sig alla tre poängen hem. Wings vann skotten med 40-24 men VBK gjorde flest mål 5 mot 2 vilket onekligen är viktigare. Wings som har det fortsatt jobbigt och vi får se vad som händer.