onsdag 11 oktober 2017

Natt och dag

Väsby tog en viktig och skön trepoängare mot Sollentuna via en 4-2 seger.

Första perioden såg dock ut som det gjort i de tidigare bortamatcherna dvs håglöst och ingen riktigt energi eller gnista och SHC vann perioden med 1-0. Vet inte vad tränarparet sa eller gjorde i periodpausen men de efterföljande två perioderna var som natt och dag och det var ett helt annat Väsby som visade upp sig. Ett helt annan bett och energi i spelet vilket var kul att se. Påminde en hel del om vad man visar upp på hemmaplan.
Andra perioden vinner man med 3-1 där SHCs mål kom via slarv/misstag på blå och där de vänder spelet snabbt och kommer i två mot en och avslutar snyggt. I övrigt var de två sista perioderna Väsbys där man hela tiden är aggressiva och checkar SHC och skapar en hel del chanser.

Ett välbehövligt fall framåt på bortaplan och inte minst med tanke på kommande viktiga matcher. Kul att Måns gjorde en bra insats och höll hela matchen. Östman och Fjällkeborn stack väl ut lite i ett överlag bra Väsby.

***
Nacka fortsätter att imponera och vinner borta mot Gripen eller Nyköping Gripen eller Nyköping ungdom... med 2-4.

***
Hammarby vinner bottenmötet mot Wings med 2-0 där sista är i öppen kasse. Hammarby som bytt tränare och återigen tagit tillbaka Rönnelöw. Vet inte vilken gång i ordningen och man undrar lite varför de envisas med att rekrytera en ny tränare varje säsong när han ändå kommer in senare och räddar upp laget. Kanske kan vara ide att ha med honom från start någon gång framöver...

***
Vallentuna har inte fått någon effekt efter sitt tränarbyte utan förlorade mot Valbo med 1-5 och där Valbo gör 4-0 i andra perioden. Valbo ser riktigt bra ut och har bara förlorat mot Huddinge och Hudiksvall.

***
Huddinge nästa för Väsby (hemma) som har en stigande formkurva och kan kanske...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar