måndag 25 september 2017

14% av serien spelad

Nu har serien dragit igång och även om den är i sin linda och lite haltande kan man lite smått skönja tendenser. 

Topp tre lagen har börjat som förväntat även om Visby sprang på en mina i Sveab. 
Sedan ser det ut att bli som förväntat, ett getingbo, där alla verkar vilja vara med och fightas om de övriga två platserna. 

Väsby gjorde en bra insats mot Hudik men räckte inte riktigt till. Hur som ett fall framåt jmf med de två föregående (eller 1 1/2)  matcherna. Som jag, något adrenalinstinn, skrev i förra inlägget kommer mycket handla om vem som vill mest och vilka som är beredda att göra jobbet. Senaste att få erfarenheten att det inte räcker med 92% inställning är VBK och Wings som "bara" skulle städa undan förväntade kölaget Nacka. Nacka är säkerligen medvetna om att de är underlägsna de flesta lagen, om man kikar på pappret och lagets förväntade "skills", och är därför beredda att svettas mer än motståndarna och som även Väsby fick erfara, mot den andra nykomlingen, kan det bära ganska långt. 

Nu är det två viktiga hemmamatcher som står för dörren och även om de inte är avgörande skulle två segrar ge lite arbetsro och inte minst ge bra förutsättningar att därefter kunna schasa iväg bortaspöket.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar